Eerdere editie Bloei Festival.
Eerdere editie Bloei Festival. Foto: Karlijn Perlo Fotogafie

Bloei Festival: lazy sunday

zondag 12 mei 2024 12:00 tot 20:00

Stichting Bloei organiseert de derde editie van het jaarlijkse dorpsfestival ‘Bloei’ in de dorpsboomgaard van Winssen.

Het familiefestival is een initiatief van een groep enthousiaste vrijwilligers, die in 2022 de organisatie van het festival Bloei overnam van De Arend. Het doel van de stichting is om de lokale bevolking van Winssen en omgeving jaarlijks op Moederdag te verbinden door middel van onder andere ontmoeten, proeven, delen, dansen en spelen.

Lazy sunday

Dit jaar heeft het festival het thema ‘lazy sunday’. Er is deze dag van alles te beleven voor lichaam en geest. Er is een breed aanbod van workshops midden in de boomgaard, zoals yoga, klankschalen en stoelmassage. Ook voor de kinderen is er van alles te doen en te beleven, zoals kinderyoga en danscoaching, spelen met circusattributen, een poppenkast en knutselen. 

In de boomgaard kunnen bezoekers verder culinair genieten van flammkuchen, borrelplanken, ijs, smoothies, smakelijke biertjes en uiteraard sap uit de boomgaard. 

Bezoekers kunnen ook vooraf een picknickmand en/of knapzak bestellen van De Arend.

Live muziek

Het bloeifestival wordt omlijst met diverse optredens. De volgende artiesten zorgen voor de muzikale invulling: Under The Roof, Blow The Base en Yotta.

Het bloeifestival is zondag 12 mei van 12.00 tot 20.00 uur in de boomgaard in Winssen. De entree is gratis. 

Klik hier voor meer informatie, aanmelden voor de workshops en/of het bestellen van de picknickmand.

Locatie