Melle
Melle Foto: Julia July

Optreden Singer-songwriter Melle

maandag 20 mei 2024 13:30

Op 20 mei, 2e Pinksterdag, geeft singer-songwriter en multi-instrumentalist Melle een luisterconcert in Museum Tweestromenland in Beneden-Leeuwen. Melle’s muziek kan worden omschreven als indie-pop of indie-folk. Hij vangt de magie van muziek in eerlijke en organisch klinkende nummers. Met grote passie zingt hij over liefde en verlies. Zijn melodieën zijn memorabel en zijn persoonlijke teksten hebben vaak met een troostende boodschap.

Coldplay

Melle’s repertoire varieert van intieme, akoestische ballads die doen denken aan artiesten als Sufjan Stevens, tot energieke popliedjes die klinken als Coldplay. 

Hij heeft een enorme verzameling bijzondere instrumenten zoals een tzouras, balalaika, citer en nog veel meer. Want Melle gelooft dat echte, analoge instrumenten altijd veel meer karakter aan een liedje toevoegen dan digitale geluiden. 

Run Run

Melle is niet meer weg te denken uit het Nederlandse muzieklandschap. Zijn ‘Run Run’ werd zelfs uitgeroepen tot Topsong door NPO Radio 2. In 2023 bracht hij zijn nostalgische debuutalbum ‘Memories That I Am’ uit en dit vierde hij met een uitverkochte show in Cinetol Amsterdam. Dit jaar toert hij als voorprogramma van Douwe Bob met 21 shows en hij werkt ondertussen aan nieuwe muziek. Meer informatie is te vinden op www.mellesongs.com

Vol is vol

Het concert op 20 mei begint om 13.30 uur en de entreekaart geeft ook toegang tot alle exposities. Zoals de verrassende tentoonstelling ‘Metamorfose’. Houders van de Museumjaarkaart en de Vrienden van het Museum hebben gratis toegang. Vanwege de beperkte (zit)ruimte in het museumcafé geldt: vol is vol. Meer informatie op www.museumtweestromenland.nl

Locatie