Veerdam Festival.
Veerdam Festival. Foto: John van Gelder

Vierde editie Veerdam Festival

Uit

DRUTEN - Na de eerste editie in 2015 was het wel duidelijk dat het Veerdam Festival een blijvertje zou zijn. Het belooft de komende dagen dan ook weer een gezellig festival te worden op de Drutense Veerdam, waarbij de bezoekers worden getrakteerd op muzikale parels en culinaire versnaperingen. 

Het Veerdam Festival gaat op Hemelvaartsdag van start. ‘Deze dag is qua sfeer een beetje vergelijkbaar met een reünie zoals tijdens de Leste Mert’, vertelt medeorganisator Niels Gijsbers. Het festivalterrein is deze dag open vanaf 14.00 uur. Op het programma staan Vinyl On Wheels, Intern And The Beast en Familie De Bruyn. Kaarten voor de donderdag kosten 7,50 euro.

Het dagprogramma op vrijdag duurt van 14.00 tot 18.00 uur. Muziek is er van Vinyl On Wheels en Dick voor mekaar. Dagkaarten kosten 5 euro.

Vanaf 18.00 uur gaat het avondprogramma in, waarbij de Engels-Nederlandse band Fragment ervoor zal zorgen dat de voetjes van de vloer gaan. Avondkaarten kosten 12,50 euro (minimumleeftijd 18 jaar).

Zaterdag 11 mei is er wederom een dag- en een avondprogramma. Van 14.00 tot 18.00 uur kunnen bezoekers genieten van Vinyl on Wheels en Mira. Dagkaarten kosten 5 euro.

Het avondprogramma gaat om 18.00 uur in, met op het podium de band Baby Blue. Kaarten kosten 15 euro (minimumleeftijd 18 jaar).

Tijdens de slotdag, zondag 12 mei, is de Veerdam geopend vanaf 14.00 uur, met op het programma Vinyl On Wheels en Paul Eppink. De entree deze dag is gratis.

Kidscorner

Speciaal voor de jongste bezoekers is er ook dit jaar een kidscorner. Kinderen kunnen naar hartenlust in het zand spelen en springen op het springkussen, terwijl de ouders gezellig kunnen dansen of een biertje kunnen drinken.

Tickets

De Veerdam is elke dag van het festival open vanaf 14.00 uur. Kinderen tot 14 jaar hebben gratis entree. Voor het avondprogramma op vrijdag en zaterdag geldt een minimumleeftijd van 18 jaar. Kaarten zijn verkrijgbaar via de website.